Terme'de çocukların mutlu günü

Terme Belediyesi tarafından düzenlenen Terme Çocuk Festivali, Terme Belediyesi Sosyal Yaşam alanında yüzlerce çocuğun katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şenol Kul, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Şunun farkındayız ki bu ilçede çocuklarımızın mutluluğunu sağlarsak, ilçemizin de mutluluğunu sağlarız." dedi.
Terme Belediyesi tarafından ilçede taşımalı eğitim gören çocuklar için Terme Belediyesi Sosyal Yaşam alanında Çocuk Festivali düzenlendi. Festival kapsamında çocuklar gün boyu ahşap oyuncak boyama, balon şekillendirme, topluluk oyunları, çuval yarışları, halat çekme oyunlarına katılarak eğlenceli vakit geçirdiler.

ÇOCUKLARIMIZ BİZİM HERŞEYİZMİZ.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse ile birlikte festival alanına gelerek çocuklarla birlikte oldu. Başkan Kul, "Çocuklarımızla birlikte onların böylesi eğlence dolu anlarında yanlarında olmak çok güzel bir duygu. Özellikle şehirden uzak yaşayan taşımalı eğitimle eğitim gören çocuklarımız için yaptığımız bu etkinlikle ilçemizdeki her çocuğa ulaşmaya çalıştık. Amacımız her mahallemizdeki çocuklarımızın eğitim-öğretim yılının sonunda eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamaktı. Bu gün gördüğümüz bu tablo ile bunu başardığımızı görüyorum. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onları mutlu görmek için her türlü çalışmayı yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.