Badge Logo
Başkan Kul’dan “1 mayıs” mesajı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kul, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” dedi.

XXX

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladığını ifade eden Başkan Kul, “Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa mensup bir milletin mensuplarıyız. Belediyemizde beden ve beyin gücünü ortaya koyan işçi kardeşlerimle birlikte Geleceğin Şehri Terme’yi inşa etmek için var gücümüzle çalışmalarımıza gece-gündüz devam etmekteyiz.

Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim.

Emeğin ve alın terinin yanında olmayı sürdürecek ve Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizi hep birlikte ileriye taşıyacağız. Bu duygularla bütün işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs'ın bayram havasında kutlanması temennisiyle, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum.” diye konuştu.


Bu habere ait herhangi bir fotoğraf bulunmamaktadır.