Terme'de coşku dolu konser

Terme Belediyesi tarafından organize edilen Gençlik Konserleri kapsamında gençlerle bir araya gelen O Ses Türkiye yarışmacısı Recep Ozan Keskin Termelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Gençlik Konserleri'nin ilki dün akşam Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Gençlik Konserleri'nin ilkinde son dönemde O Ses Türkiye yarışmasıyla adını duyuran Termeli sanatçı Recep Ozan Keskin gençlerle buluştu.

Yoğun katılımla gerçekleşen konserde dinleyenlerine seslenen Sanatçı Recep Ozan Keskin, "Bundan önce birçok kez sahneye çıktım ancak bu akşam kendi hemşehrilerimin önünde olmak bana ayrı bir heyecan ve onur veriyor. Bu güzel organizasyonla bizleri buluşturan Terme Belediye Başkanımız Ali Kılıç ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, gençlere yönelik projelerin ve sosyal etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini müjdeledi.

Benzer Duyurular